Βίκυ Γεροθόδωρου γενέθλια στα “Αστέρια”

Που αλλού θα γιόρταζε τα γενέθλια της η γνωστή στιχουργός με τις αναρίθμητες επιτυχίες, Βίκυ Γεροθόδωρου? Παρέα με λίγους και αγαπημένους της φίλους γιόρτασε τα γενέθλια της στον Στέλιο Ρόκκο και τον Δήμο Αναστασιάδη, καθώς μαζί τους υπάρχει στενή συνεργασία και παράλληλα επιτυχίες. Οι δυο καλλιτέχνες από την πίστα αφού άναψαν το κεράκι της τούρτας και τραγούδησαν το Happy Birthday, την πρόσφεραν στην στιχουργό.

Βίκυ Γεροθόδωρου, Δήμος Αναστασιάδης Στέλιος ΡόκκοςΒίκυ Γεροθόδωρου, Δήμος Αναστασιάδης

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε του Στέλιου Ρόκκου και το δώρο του, ήταν ένα ρεφρέν από το καινούργιο τραγούδι του, που του έγραψε η Βίκυ Γεροθόδωρου και θα μπουν σε λόγο στο στούντιο για την ηχογράφηση του.

(δείτε και ακουστέ το αποκλειστικά από το Boxtv.gr).

Μια κίνηση που δεν την περίμενε η στιχουργός αφού δεν είχαν συζητήσει καθόλου για την τύχη του τραγουδιού. Η βράδια συνεχιστικέ με την εορτάζουσα και την παρέα της και την διασκέδαση να χτυπά κόκκινο. Ο Στέλιος Ρόκκος, ο Δήμος Αναστασιάδης και η παρέα τους συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έχοντας ήδη κατακτήσει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας καθιερώνοντας τα «Αστέρια» σε ένα μοναδικό, μαδάτο και εκρηκτικό στέκι.

Γεροθόδωρου ΒίκυΑναστασιάδης Δήμος

Γεωργίου Μάριαν, Γεροθόδωρου Βίκυ

σχόλιο Boxtv.gr: Χρόνια Πολλά και γεμάτα επιτυχίες…!!!!

Σου άρεσε; Μοιράσου το!